Nasze Produkty

Matjasy:

Tradycyjne Matjasy cieszą się ogromną popularnością wśród miłośników ryb. Doskonale sprawdzają się jako samodzielne danie, przekąska lub składnik wyrafinowanej potrawy. Sprawdź naszą galerię przepisów, w której znajdziesz klasyczne przepisy oraz nowoczesne kompozycje z Matjasem.

Filety śledziowe Matjas
Matjas filety śledziowe w oleju
Filety sledziowe Matjas o smaku korzennym
Matjas korzenny

Ryby w sosach:

Dla wyrafinowanych smakoszy proponujemy szeroki wybór ryb w sosach. Ciekawe połączenia smakowe z pewnością zaspokoją wszystkie kulinarne zachcianki.

Filety śledziowe w sosie śmietanowym
Filety śledziowe w sosie śmietanowym
Filety śledziowe w sosie śmietanowym z buraczkami
Filety śledziowe w sosie śmietanowym z buraczkami

Marynaty olejowe:

Wymagający smakosze mogą liczyć na ciekawe doznania smakowe. Ryby w olejowej marynacie uświetnią wspólne spotkania przy stole. Idealnie pasują do każdej okazji.

Śledzik na raz z papryką i cebulką
Śledzik na raz z papryką i cebulką
Śledzik na raz z dodatkiem cebuli
Śledzik na raz z dodatkiem cebuli
Śledzik na raz pikantny z chilli
Śledzik na raz pikantny z chilli
Wiejskie filety śledziowe w oleju z cebulką
Wiejskie filety śledziowe w oleju z cebulką
Wiejskie filety śledziowe z cebulką po cygańsku
Wiejskie filety śledziowe z cebulką po cygańsku

Marynaty octowe:

Dla poszukujących dania doskonałego proponujemy ryby w marynacie octowej. Rolmopsy, płaty śledziowe i śledź opiekany, to połączenie głębokiego aromatu zalewy octowo-korzennej oraz wyśmienitego smaku ryb.

Rolmopsy w zalewie octowo-korzennej

Ryby w galarecie:

Delikatny smak gotowanej ryby i warzyw, to idealne połączenie dla miłośników ryb. Śledź, makrela i morszczuk w galarecie mają wielu zwolenników, którzy chętnie goszczą to tradycyjne danie na swoich stołach.

Morszczuk w galarecie