Tradycyjne Matjasy cieszą się ogromną popularnością wśród miłośników ryb. Doskonale sprawdzają się jako samodzielne danie, przekąska lub składnik wyrafinowanej potrawy. Sprawdź naszą galerię przepisów, w której znajdziesz klasyczne przepisy oraz nowoczesne kompozycje z Matjasem.
Dla wyrafinowanych smakoszy proponujemy szeroki wybór ryb w sosach. Ciekawe połączenia smakowe z pewnością zaspokoją wszystkie kulinarne zachcianki.
Wymagający smakosze mogą liczyć na ciekawe doznania smakowe. Ryby w olejowej marynacie uświetnią wspólne spotkania przy stole. Idealnie pasują do każdej okazji.
Dla poszukujących dania doskonałego proponujemy ryby w marynacie octowej. Rolmopsy, płaty śledziowe i śledź opiekany, to połączenie głębokiego aromatu zalewy octowo-korzennej oraz wyśmienitego smaku ryb.
Delikatny smak gotowanej ryby i warzyw, to idealne połączenie dla miłośników ryb. Śledź, makrela i morszczuk w galarecie mają wielu zwolenników, którzy chętnie goszczą to tradycyjne danie na swoich stołach.